Lyonnaise-paistinpannut ovat käytössä ranskalaisissa ravintoloissa. Ne on valmistettu hiiliteräksestä, joka on erittäin vahva ja kestävä materiaali. Hiiliteräksen etu valurautaan nähden on se, että se on paljon kevyempää materiaalia. Lisäksi hiiliteräspannulla on helpompi työskennellä. Hiiliteräs ei ole kiiltävä ja näyttävä materiaali, mutta se vain paranee käytössä ja saa kauniin rustiikkisen, mustan pinnan. Paistinpannu saa siksi ajan myötä täysin uniikin värin. Pese paistinpannu lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Puhdista paistinpannu ennen käyttöä lisäämällä siihen vettä ja noin sentin verran öljyä. Lämmitä viiden minuutin ajan ja kaada vesi pois. Kuivaa paperipyyhkeellä. Sitten se on valmis käytettäväksi.Sitä voidaan käyttää kaikilla lämmönlähteillä, myös induktioliedellä. Varo lämmittämästä pannua liian nopeasti induktiolevyllä, joka lämpenee todella nopeasti. Lämmitä induktioliettä asteittain, kun käytät pannua. Kylmän veden kaatamista kuumalle paistinpannulle ei suositella. Paistinpannu ei sisällä myrkyllisiä aineita, mutta siitä vapautuu ruokaan pieni määrä terveydelle hyödyllistä rautaa.Saatavilla eri kokoja, joten voit valita sopivan koon käyttötarkoituksen mukaan.