Hyvät veitset kotikokille, joka haluaa vain parasta raaka-aineilleen. Kai Shunin Classis-veisten kutsuminen “hyviksi” on vähättelyä. Osaavat asiantuntijat ovat valmistaneet veitset käsin Japanissa. Niiden terävät terät on valmistettu VG-Max-teräksestä, jossa on 34 kerrosta japanilaista damaskiterästä molemmin puolin. Veitset on hiottu tarkasti 16° kulmaan, joten ne leikkaavat kovatkin ainesosat, ikään kuin ne olisivat voita. Veitsisarjaan sisältyy kokkiveitsi, jonka terä on 20 cm pitkä, yleisveitsi, jonka terä on 15 cm pitkä ja vihannesveitsi, jonka terän pituus on 8,5cm. Veitset toimitetaan elegantissa kotelossa, joten sarja on täydellinen lahja hänelle, joka suhtautuu intohimoisesti keittiövälineisiin.