Valurautapadalla on tasainen lämmönjohtokyky pohjasta reunoille ja ruokaan.Küchenprofin laadukkaat, emaloidut valurautapadat ja pannut ovat klassisia ruoanvalmistusvälineitä, jotka ansaitsevat paikkansa kaikissa keittiöissä. Voit käyttää emaloituja valurautapatoja ja pannuja kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla. Padassa on vesikansi, joka tarkoittaa, että kannen päälle voi laittaa kylämää vettä, jolloin kansi pysyy viileänä, ja padasta nousevat höyryt osuvat kylmään kanteen, ne tiivistyvät takaisin nesteeksi ja näin ruoasta tulee mureaa ja mehukasta. Padan nuppi kestää lämpöä jopa 250 asteeseen saakka. Valuraudan paras puoli on sen loistava ja tasainen lämmönjohtokyky ruokaa valmistettaessa. Ja toki padassa oleva ruoka pysyy pitkään lämpimänä pöydässä. Lisäksi kauniin värinen pata on myös erittäin kaunis tarjoiluastia. Emaloitu valurauta ei ruostu eikä siitä tartu makuja ruokaan. Voit valmistaa, tarjoilla ja säilyttää ruokia samassa astiassa. Emaloitu pata on helppo pitää puhtaana. Emalointi suojaa padan ruostumiselta.