Mareld Akio veitsisetti, 3 osaa

Mareld Akio veitsisetti, 3 osaa
Brand: Mareld
Color: Vaalea pakkapuu
179 EUR
Lisätietoja

Mareldin Akio-veitsisarja, jossa on kolme tärkeintä keittiöveistä - japanilainen kokkiveitsi, japanilainen yleisveitsi ja japanilainen vihannesveitsi. Ne on valmistettu Damascus-tekniikalla 67 kerroksesta ruostumatonta terästä, mikä antaa terille kauniin kuvion, joka on jokaisella veitsellä ainutlaatuinen. Veitset on valittu huolellisesti, jotta ne täyttävät kaikki keittiön tarpeet viipaloinnin, pilkkomisen ja kuutioimisen suhteen.Japanilaisten veitsien kovuus on 60–62 HRC, mikä on korkeampi kuin perinteisten eurooppalaisten veitsien. Tämä tarkoittaa, että ne pysyvät terävinä poikkeuksellisen pitkään, mutta ovat myös hieman vaativampia, kun niitä pitää teroittaa uudelleen. Kahvat on valmistettu kevyestä pakkapuusta, kompaktista ja kestävästä materiaalista, joka on sekä vettä hylkivä että bakteerikasvua estävä.KOKKIVEITSI on keittiön all-in-one-veitsi, jonka terän pituus on 21 cm. Mareldin Akio kokkiveitsi on kaunis ja tasapainoinen veitsi, joka on vankka ja vakaa muotoilultaan, mikä tekee siitä ihanteellisen useimpiin keittiön tehtäviin. Terävällä, laadukkaalla kokkiveitsellä ruoanlaitto on helpompaa ja hauskempaa. Tämän veitsen kahva pullistuu hieman keskeltä ja kapenee sitten helaa kohti, mikä tarjoaa tukevan otteen, pitelitpä kahvaa sitten helan yläpuolelta tai sen takaa.VIHANNESVEITSI on usein se pienin ja edullisin keittiöveitsi, mutta itse asiassa varsin tärkeä, koska se on yksi keittiön eniten käytetyistä veitsistä! Mareldin Akio vihannesveitsen terän pituus on 9 cm ja se sopii kaikkeen aina sienien puhdistuksesta yrttien ja chilien pilkkomiseen, pakkausten avaamiseen tai perunoiden kuorimiseen. Pienen kokonsa ansiosta se on erittäin kätevä, koska terää on helppo hallita.YLEISVEITSI on jotain pienemmän kokkiveitsen ja vihannesveitsen väliltä. Mareld Akio -yleisveitsestä saat pienen, tehokkaan veitsen loistavilla mahdollisuuksilla, jotka sopivat täydellisesti pienien vihannesten, kuten valkosipulin, salottisipulin ja muiden haluamasi vihannesten ja juureksien, pilkkomiseen, viipaloimiseen tai leikkaamiseen. Yleisveitsen terän pituus on 13 cm, joten se on hyvä vaihtoehto nuoremmille käyttäjille, sekä niille, jotka haluavat käyttää pienempää veistä keittiössä.Akio-sarjan veitset pysyvät terävinä pitkään ja ovat käteviä käsitellä. Antamalla hieman huolenpitoa veitsillesi varmistat kuitenkin, että ne pysyvät terävinä vielä monta vuotta. Tätä varten suosittelemme Mareld 1000/3000 hiomakiveä säännölliseen huoltohiontaan. Halutessasi voit täydentää Mareld 4000/8000 hiomakiveä loppukiillotukseen, jotta terästä tulee jälleen todella terävä. Suosittelemme myös, että peset veitset käsin, jotta niiden terävyys säilyy parhaalla mahdollisella tavalla.