Mareld Veitsisarja, 4 osaa

Mareld Veitsisarja, 4 osaa
Brand: Mareld
Color: Vaalea pakkapuu
149 EUR
Lisätietoja

Mareldin laadukas neljän veitsen sarja, jotka on valmistettu saksalaisen veitsiperinteen mukaan. Setti sisältää kokkiveitsen, fileointiveitsen, yleisveitsen ja vihannesveitsen. Veitset on valmistettu ruostumattomasta 1.4116 teräksestä, jonka kovuus on 55–57 HRC, mikä tarjoaa kulutusta kestävälle terälle tiettyä joustavuutta, joka kestää keittiön kovia haasteita. Samalla ne on helppo teroittaa kerta toisensa jälkeen yhtä teräviksi. Kahvat on valmistettu kevyestä pakkapuusta, kovasta ja kompaktista materiaalista, joka on sekä vettä hylkivä että bakteerikasvua ehkäisevä.Kokkiveitsi, terän pituus 21 cm. Tukevan kokkiveitsen ansiosta ruoanlaitosta tulee helpompaa ja hauskempaa. Se on keittiön all-in-one-väline, joka selviää isoistakin tehtävistä loistavasti. Mareldin kokkiveitsessä on hieman leveämpi terä, mikä tekee erittäin tukevan. Kahvan muoto on pyöristetty keskeltä ja kapenee helan kohdalta, mikä tarjoaa turvallisen otteen riippumatta siitä, mistä kohtaa kahvasta pitelet.Fileointiveitsi, terän pituus 16 cm. Hyvä fileointiveitsi helpottaa muutoin vaikeita tehtäviä keittiössä, kuten lohen fileointia tai kokonaisen kanan leikkaamista. Mareldin vihannesveitsessä on keskipehmeä joustavuus, mikä antaa sinulle erittäin hyvän tarkkuuden. Kapeateräisen profiilin ansiosta veitsi soveltuu myös lihan tai kinkun leikkaamiseen ohuiksi viipaleiksi.Yleisveitsi, terän pituus 13 cm. Tämä veitsi on kuin vihannesveitsen ja pienemmän kokkiveitsen risteytys. Se sopii täydellisesti pienempien vihannesten, kuten salottisipulin tai valkosipulin pilkkomiseen, leikkaamiseen tai kuutioimiseen. Se on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka pitävät pienemmästä veitsestä keittiössä. Pieni veitsi moniin käyttötarkoituksiin – hyvä valinta jokaiseen keittiöön.Vihannesveitsi, terän pituus 9 cm. VIhannesveitsi on usein keittiön käytetyin veitsi. Se sopii kaikkeen aina sienien puhdistuksesta yrttien ja chilien pilkkomiseen, pakkausten avaamiseen ja perunoiden kuorimiseen. Se on terävä, joustava ja pieni, mikä tarjoaa sinulle hyvän hallinnan pilkkomisen ja viipaloinnin aikana.Veitsien terävyyden säilyttämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla suosittelemme, että peset veitset käytön jälkeen käsin, kuivaat ne talouspaperilla ja säilytät veitsilistalla tai veitsitelineessä. Suosittelemme, että huollat veistä säännöllisesti teroituspuikolla ja teroitat terää tarvittaessa hiomakivellä. Lisää huolto-ohjeita löydät alta.