Pyrexin upea lasipata sopii erinomaisesti kaikenlaisen lihan ja vihannesten valmistamiseen. Toisin kuin tulenkestävän vuoan kanssa, padan etuna on että mehut, ravintoaineet ja vitamiinit jäävät ruokaan. Siksi tuloksena on erittäin mehukas ja maistuva ateria. Padassa on käytännöllinen kädensija, joten se on helppo ottaa pois uunista.Lisäksi ruokia on mahdollista jäähdyttää suoraan padassa. On kuitenkin tärkeää, ettei pataa laiteta suoraan lämpimään uuniin pakastimesta, koska suuri lämpötilaero voi rikkoa sen. Anna sen sijaan astian olla pöydällä noin 30 min. ennen uuniin laittamista. Lisäksi pata on valmistettu markkinoiden kestävimmästä lasista ja kestää siksi jopa 300 asteen lämmön ja -40 asteen pakkasen. Vaikka Pyrexin pata onkin valmistettu mitä kestävimmästä lasista, saatat haluta upeanvärisen padan, ja siihenkin on varaa.