Pieni ranskalainen paistopata, jota kutsutaan myös nimellä cocotte, soveltuu erinomaisesti lisukkeiden tai pienempien annosten tarjoiluun yhdelle tai kahdelle hengelle. Cocotte-pata on valmistettu valuraudasta, joka mahtavan ominaisuutensa ansiosta pitää hyvin sekä lämpimät että kylmät lämpötilat. Pata siis pysyy lämpimänä lämpimien ruokien tarjoilun ajan ja kylmänä, jos laitat sen jääkaappiin tai pakastimeen ennen tarjoilua ja tarjoat vaikka jälkiruokajäätelön siitä. Padan mukana tulee kansi Staub-logolla ja siinä on kätevä nuppi ruostumattomasta teräksestä. Kannen sisäpuolella on pieniä kohoumia, joiden ansiosta höyry jakautuu tasaisesti padassa. Näin ruoan maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Padan sisäpuolella on musta mattaemalointi, joka suojaa naarmuilta ja värimuutoksilta sekä estää ruokaa palamasta pohjaan. Erinomaisen kätevä haudutettavien ruokien valmistukseen.