Hyvällä paistopadalla tai cocottella, joksi näitä ranskalaisia patoja myös kutsutaan, on helppo valmistaa herkullisia pataruokia ja muita haudutettavia ruokia, kuten burgundinpataa, joka on kotoisin itse padan juurilta. Staubin La Cocotte -sarjaan kuuluu valurautaisia uunivuokia ja cocotte-patoja upeissa väreissä ja muodoissa. Valuraudan luontainen ominaisuus on lämmön pitäminen pitkään, joten astiat ovat erinomaisia lämpimien ruokien tarjoiluun. Tässä cocotte-padassa on paksut reunat ja paksu pohja, ja nämä yhdessä valuraudan luontaisen ominaisuuden kanssa takaavat ainutlaatuisen ja hitaan lämmön jakautumisen koko pataan. Hyvä lämmön jakautuminen ja suojaava emalointi takaavat yhdessä sen, ettei ruoka pala pohjaan. Siksi pata on erityisen kätevä haudutettavien ruokien valmistamiseen, sillä ruokaa ei tarvitse olla jatkuvasti sekoittamassa, eikä se pala pohjaan. Padan mukana tulee kätevä kansi, jossa on Staub-logo, kätevä nuppi ruostumattomasta teräksestä ja sisäpuolella pieniä kohoumia. Kannen sisäpuolen kohoumat luovat pataan höyryefektin, jonka ansiosta padan sisällä syntyvä höyry laskeutuu takaisin padassa kypsyvään ruokaan. Näin ruoan aromit voimistuvat ja ruoasta tulee todella maukasta.Cocotte-pataa on saatavana useissa väreissä, ja sitä voidaan käyttää kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla. Pataa voi käyttää uunissa sekä kannen kanssa että ilman.