Munan keittäminen ei ole helppoa. Tai ainakaan ennen se ei ollut helppoa…Ota kattila, kaada vettä, laita muna…. äääh, nyt jo putosin kärryiltä. Mitä piti tehdä ja kuinka? Yhteenveto: munan keittäminen perinteisesti on liian vaikeaa ja työlästä. Onneksi on olemassa oikotie: kananmunan mikrokeitin!Aseta kupin alaosaan vettä mitta rajaan asti, pistä kanamunan yläosaan pieni reikä mukana tulevalla munan pistimellä, aseta muna alumiiniseen osaan, kierrä yläkansi tiiviisti kiinni. Aseta tuote mikroon ja kypsennä noin 5 minuuttia voimakkaalla teholla. ( munan kypsyysaste ja aika vaihtelee hieman mikron tehoista riippuen). Nauti.Yhden kananmunan mikrokeittimellä on nopeaa ja helppoa tehdä 1 muna aamiaiselle tai välipalaksi.