Keittiötrendit 2020 | Tutustu kauden uusiin trendeihin

post thumb
KOTI JA KEITTIÖ
by Tuomas/ on 16 Aug 2020

Keittiötrendit 2020 | Tutustu kauden uusiin trendeihin

Valkoinen pelkistetty keittiö alkaa pian olla historiaa, sillä keittiötrendit 2020 sisältävät sekä värejä, erilaisia pintoja että upeita kuoseja. Suomalaiset ovat jo pitkään suosineet vaaleita sävyjä ja pelkistettyä tyyliä, mutta tähän on nyt viimein tulossa muutos, jota ei suinkaan tarvitse pelästyä. Vuoden 2020 keittiötrendit nimittäin antavat keittiön remontoimiseen ja sisustukseen monia eri mahdollisuuksia, ja ne näyttävät olevan myös suomalaisten mieleen. Nyt keittiöön nimittäin poimitaan erilaisia ideoita niin Suomen luonnosta kuin eksoottisemmista maistakin.

Missä Keittiötrendit 2020 Tulevat Näkyviin?

Keittiötrendit tulevat tänä vuonna näkyviin erityisesti keittiön värivalinnoissa. Tämä koskettaa niin sisustustekstiilejä kuin keittiötasojen ja pintojen materiaalejakin. Lisäksi keittiöön tuodaan nyt näyttävyyttä erilaisten yksityiskohtien, kuten sisustusesineiden ja koristeiden avulla. Tämän vuoden trendit voidaan jaotella karkeasti seuraaviin:

• Keittiön sisustus ja yksityiskohdat
• Keittiön värit
• Keittiön tasot ja pinnat

Keittiön Sisustaminen Ja Yksityiskohdat – Inspiraatiota Läheltä Ja Kaukaa

Tänä vuonna keittiön sisustaminen muuttuu astetta luonnonläheisemmäksi, sillä materiaaleissa suositaan luonnonmateriaaleja, jotka saavat inspiraationsa Suomen luonnosta. Esimerkiksi kauniit puutasot ja puiset ruokapöydät ovat nyt erityisen trendikkäitä. Pienemmissä yksityiskohdissa käytetään nahkaa, joka sointuu kauniisti yhteen puisten tasojen kanssa. Yhdistämällä suomalaisiin luonnonläheisiin materiaaleihin muutaman itämaisen yksityiskohdan, on harmonia taattu. Itämaisuutta keittiöön saadaan joko värikkäillä laatoilla, kauniilla sisustusesineillä tai näyttävillä itämaisilla valaisimilla.

Valaisimet ovat tärkeässä roolissa keittiön sisustuksessa. Keittiön sisustus saa nimittäin uutta ilmettä erilaisten valaisimien avulla, ja keittiössä tulisikin kiinnittää erityisen suurta huomiota valaistukseen. Keittiössä nimittäin keskitytään laittamaan ruokaa ja seurustelemaan. Jos valaistus ei ole kunnossa, ei keittiö ole kovin käytännöllinen. Kattovalaisimien lisäksi keittiöön kannattaa ehdottomasti hankkia myös kohde- tai seinävalaisimia, joiden avulla voi kiinnittää huomion muihin yksityiskohtiin, kuten puisiin seinätasoihin, kauniisiin laattoihin tai näyttäviin koriste-esineisiin. Tässä huoneessa ei nimittäin tarvitse valaistuksessa säästellä.

Keittiötrendit 2020 Ja Suosituimmat Keittiön Värit

Suomalaisissa keittiöissä tullaan nyt näkemään tavallista enemmän erilaisia värejä, kuoseja ja materiaaleja. Suosituimmat keittiön värit ovat nyt murrettuja ja lämpimiä sävyjä. Etenkin lämmin ja aurinkoinen sitruunankeltainen sekä ruosteinen oranssi ovat nousseet pinnalle sisustuksessa. Keltainen on helposti lähestyttävä väri, ja sitä voidaan käyttää niin vaaleiden kuin tummien sävyjen rinnalla. Myös musta keittiö on nyt erityisen trendikäs, ja mustaan väriin saa helposti uutta ilmettä tuomalla sen rinnalle muita trendikkäitä sävyjä, kuten sinistä, oranssia tai keltaista. Miltä kuulostaisi esimerkiksi musta keittiö, joka saa pirteyttä sitruunankeltaisista tekstiileistä?

Jos keittiötrendit 2020 ja sen mukana tuomat värit tuntuvat omaan makuusi liian värikkäiltä ja räikeiltä, voit tuoda keittiöösi pehmeyttä ja eloisuutta erilaisilla puukuoseilla. Valitsemalla puukuvioiset kaapinovet saat perusvalkoiseen keittiöön pehmeyttä. Tällöin kannattaa kuitenkin valita työtasoon jokin muu väri, jotta kokonaisilme pysyy harmonisena. Jos oman keittiön suunnittelu tuntuu hankalalta, kannattaa aina kysyä neuvoa ammattilaiselta. He auttavat sinua suunnittelemaan unelmiesi keittiön, joka on sekä trendikäs että käytännöllinen.