Muuta pieni tupakeittiö helposti viihtyisäksi kodin sydämeksi

post thumb
KOTI JA KEITTIÖ
by Tuomas/ on 19 May 2022

Muuta pieni tupakeittiö helposti viihtyisäksi kodin sydämeksi

Pienet tilat tuovat usein haasteita sisustajalle, mutta kekseliäisyyttä käyttäen pieni tupakeittiö muuntuu moneksi. Tupakeittiö on keittiön ja olohuoneen yhdistelmä, joka parhaimmillaan on kodin kaunis sydän. Huomiota kannattaa kuitenkin kiinnittää sekä väri- ja materiaalivalintoihin, huonekaluihin että keittiön huoltamiseen. Helpoilla vinkeillä saat tupakeittiöstä helposti viihtyisän ja monikäyttöisen paikan, jossa viihtyy koko perhe. Lue alta pienen tupakeittiön parhaat ratkaisut.

Sisustuksella Ja Säännöllisellä Huollolla Pieni Tupakeittiö Kauniiksi

Pienissä tiloissa erityisesti väri- ja materiaalivalinnoilla on suuri merkitys. Pienissä tiloissa kannattaa suosia vaaleita ja lämpimiä värisävyjä, jotka tuovat tilan tuntua ja luovat lämmintä kodin hehkua. Myös huonekaluvalintoihin ja sisustusesineisiin on hyvä kiinnittää huomiota. Pientä tilaa ei kannata täyttää tavaroilla, sillä se luo nopeasti kauniistakin tilasta ahtaan tuntuisen. Esimerkiksi liian isoja huonekaluja on syytä välttää ja hankkia sen sijaan vain tarpeellisia sekä monikäyttöisiä huonekaluja.

Muistathan myös huoltaa keittiötä säännöllisesti. Pienessä tupakeittiössä keittiötila on koko ajan näkyvillä ja siksi sen huoltaminen on erityisen tärkeää. Helpoin tapa huoltaa keittiötä on pyyhkiä sen pinnat kostealla päivittäin. Pyyhi myös kaapiston ovet säännöllisesti, sillä niihin kertyy helposti sormenjälkiä ja rasvalikaa. Rasvalian puhdistamiseen tehokas aine on ruokasooda, mikä sopii myös säännölliseen tiskialtaan ja viemärin puhdistamiseen. Muistathan huoltaa myös kodinkoneet. Nämä helpot keittiön huoltovinkit pitävät keittiösi kauniina ja käyttökuntoisena pidempään.

Uskalla Luoda Tilasta Oman Näköinen

Tärkeintä viihtyisän tilan luomisessa on kuitenkin asujien tarpeiden huomioiminen. Pienikin tupakeittiö taipuu moneksi ja on muunneltavissa moneen eri tarkoitukseen. Tarvittaessa lisätilaa voi luoda esimerkiksi taittopöydän avulla, seinätilaa hyödyntämällä tai apupöydän avulla, jonka voi vetää esille vain tarvittaessa. Kokeile siis rohkeasti erilaisia ratkaisuja!